Verzending
> Muurstickers
Bijna al onze designs (muurstickers) hebben een levertijd van 3-5 werkdagen. Enkele designs hebben een langere levertijd. Dit geldt met name voor sommige gedetailleerde kalligrafische ontwerpen, deze zijn dusdanig arbeidsintensief dat er langer nodig is om deze te maken. Bij elk ontwerp staat de geldende levertijd duidelijk vermeld, echter kan het door onverwachte factoren voorkomen dat de levering iets langer duurt. Dit komt echter weinig voor.
> Andere artikelen
Ook bij alle andere artikelen staat per artikel vermeld wat de indicatie levertijd is. Ook hiervoor geldt dat het voor kan komen dat de levertijd door onverwachte factoren langer kan duren, maar dit komt niet vaak voor.

* Heb je een bepaald muurdesign of ander artikel met spoed nodig? Neem contact op.

Verzendkosten
Boven de €75 euro zijn de verzendkosten gratis (NL en Belgie). Anders zijn de verzendkosten als volgt.

Nederland:  €4.95
Belgie / Duitsland: €7.95

Wij verzenden indien gewenst ook naar andere landen. Vraag naar de mogelijkheden.

Retourneren

De meeste artikelen mogen binnen 7 dagen geretourneerd worden als deze, om welke reden dan ook, niet bevallen.
Echter gelden hier uitzonderingen voor gepersonaliseerde artikelen en gepersonaliseerde muurstickers. Deze kunnen niet geretourneerd worden.

Voor overige muurstickers geldt dat deze retour gestuurd mogen worden, mits de sticker in dezelfde staat verkeerd als van ontvangst, en dus nog niet op de muur is aangebracht. Mislukte, reeds aangebrachte, of foutief aangebrachte muurstickers vallen buiten het recht van retour. Het is daarom belangrijk deze aan te laten brengen door een bekwaam persoon volgens de bijgeleverde plakinstructie.

Retourprocedure
Wil je een artikel retourneren en voldoet deze aan bovenstaande voorwaarden, meld dit dan vooraf bij ons aan via email zodat je een retourinstructie ontvangt. Retouren die bij ons binnen komen zonder vooraf aangemeld te zijn worden niet in behandeling genomen.

Stap 1:             Stuur een mail naar info@arabwalldesign.nl. Vermeld hierin je ordernummer, welk artikel je wilt retourneren en indien gewenst de reden.
Stap 2:             Je ontvangt van ons een mail terug met retourinstructies
Stap 3:             Indien er aan de retourvoorwaarden wordt voldaan mag het artikel retour gestuurd worden en wordt het bedrag binnen 3 werkdagen na ontvangst op de rekening terug gestort.  De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant.