Verzending
* Muurstickers
Bijna al onze designs (muurstickers) hebben een levertijd van 3-5 werkdagen. Enkele designs hebben een langere levertijd. Dit geldt met name voor sommige gedetailleerde kalligrafische ontwerpen, deze zijn dusdanig arbeidsintensief dat er langer nodig is om deze te maken. Bij elk ontwerp staat de geldende levertijd duidelijk vermeld, echter kan het door onverwachte factoren voorkomen dat de levering iets langer duurt. Dit komt echter weinig voor.
* Andere artikelen
Ook bij alle andere artikelen staat per artikel vermeld wat de indicatie levertijd is. Ook hiervoor geldt dat het voor kan komen dat de levertijd door onverwachte factoren langer kan duren, maar dit komt niet vaak voor.

* Heb je een bepaald muurdesign of ander artikel met spoed nodig? Neem contact op.

Verzendkosten
Boven de €75 euro zijn de verzendkosten gratis (alleen voor NL). Anders zijn de verzendkosten als volgt.

Nederland:  €4.95
Belgie / Duitsland: €7.95

Wij verzenden indien gewenst ook naar andere landen. Vraag naar de mogelijkheden.

Retourneren
* Muurstickers:

Ondanks dat ons product maatwerk betreft en er daarom geen wettelijke herroepingsrecht op rust, vinden wij het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. U kunt daarom bij ons met een gerust hart bestellen en het artikel alsnog binnen 7 dagen na ontvangst retourneren mocht het product onverhoopt niet naar wens zijn. Dit geldt echter niet voor een canvasdesign en trapstickers. (zie de retourvoorwaarden).
* Andere artikelen:
Let op! Kado-artikelen, geborduurde artikelen, bedrukte (baby) artikelen, canvasdesigns etc vallen buiten de 'niet goed geld terug garantie' en kunnen niet geretourneerd worden. Dit heeft ermee te maken dat wij deze artikelen speciaal op bestelling maken.
Geen blogitems gevonden.